facebook  twitter

4. transnacionalni sastanak u okviru projekta BC4ESE

21 sep 2023
4829 puta

Četvrti transnacionalni sastanak organizacija uključenih u realizaciju projekta BC4ESE održan je 14. i 15. septembra 2023. godine u Nikoziji (Kipar).

Tokom dvodnevnog sastanka u prostorijama HUB Nicosia kroz brojne prezentacije projektnih aktivnosti, učesnici projekta su imali priliku da razmijene zajednička iskustva, da se upoznaju sa svim realizovanim aktivnostima učesnika projekta i sa mnogim drugim aktivnostima koje će biti realizovane u narednom periodu u skladu sa definisanim projektnim aktivnostima.
Na sastanku su predstavljeni i rezultati druge aktivnosti projekta obrazovne produkcije Ebook-a „Gejmifikacija u obrazovanju za eko-socijalno preduzetništvo“.

Svi učesnici projekta BC4ESE pokazali su veliku profesionalnost u pogledu međusobne saradnje, realizacije projektnih aktivnosti i njihove distribucije putem društvenih mreža. Dogovorene su smjernice i rokovi za sprovođenje sledećih aktivnosti, kao termini održavanja narednih sastanaka i online konferencijskih poziva.

Projektni partneri su takođe razgovarali o daljim koracima za razvoj edukativnih resursa i njihovom testiranju.

Tokom boravka u Nikoziji učesnici su imali priliku da se upoznaju sa kulturnim znamenitostima grada i obiđu neke od značajnih građevina, spomenika po kojima je ovaj grad prepoznatljiv.

Posjetite naš sajt: https://ecosocent.eu/