facebook  twitter

Okrugli sto – Prezentacija istraživanja

12 jul 2021
41137 puta

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na Okrugli sto koji Asocijacija za demokratski prosperitet - Zid organizuje u petak 16. jula 2021. godine u Event i Trening centru - Kuća Čubranovića 1630, sa početkom u 11.00 časova.

Okrugli sto – Prezentacija istraživanja u okviru projekta “Gradimo zdravo okruženje za građevinare”, posvećen je predstavljanju rezultata istraživanja o primjeni mjera zaštite i zdravlja na radu u građevinskom sektoru i pojavi stresa na radnom mjestu.

Ovakav događaj će doprinijeti širenju znanja o značaju sprovođenja minimalnih zahtjeva koje poslodavac treba da ispuni u obezbjeđivanju mjera zaštite i zdravlja na radu u građevinskom sektoru, i održava sa sa ciljem razmjene dobre prakse, iskustva i potreba, informisanja i unapređivanja znanja u području zaštite i zdravlja na radu.

Nadamo se da ćete prihvatiti poziv i pomoći nam da steknemo bolji uvid u trenutnu situaciju na terenu i zajednički doći do zaključaka koji mogu doprinijeti razvoju prevencije i unapređivanju zaštite i zdravlja na radu, stvaranju bezbjednih i zdravih radnih mjesta, koja će stvoriti adekvatne uslove za rad kako zaposlenim tako i poslodavcima, rastu produktivnosti, konkurentnosti i privrednom razvoju.

Događaj se organizuje u okviru projekta “Gradimo zdravo okruženje za građevinare” koji realizujemo uz podršku Ministarstva ekonomskog razvoja.

Nadamo se pozitivnom odgovoru, vjerujući da ćete svojim prisustvom doprinijeti kvalitetu ovog događaja.

Molimo Vas da nas obavijestite o Vašem učešću do četvrtka, 15. jula 2021. godine na adpzidvoc@gmail.com

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona 020/207-130 ili navedenog e-maila.

Detaljna agenda događaja biće Vam blagovremeno poslata.

Okrugli sto će biti organizovan uz poštovanje svih preporuka o suzbijanju pandemije covid-19 Instituta za javno zdravlje i Ministarstva zdravlja Crne Gore.