facebook  twitter

POZIV ZA VOLONTERE

03 maj 2023
9808 puta

U Podgorici, od 6. do 17. decembra 2023. godine biće održano Evropsko prvenstvo A divizije u golbalu, a Crna Gora će biti domaćin za preko 200 učesnika. Tu odluku donio je potkomitet za golbal Međunarodne asocijacije sporta osoba oštećenog vida (IBSA), a ovo je prvo zvanično kontinentalno takmičenje koje će u organizaciji Paraolimpijski komitet Crne Gore biti održano u Crnoj Gori.

Golbal je timski sport namijenjen osobama sa oštećenjem vida. Cilj igre je kotrljanjem ubaciti loptu u protivnički gol i pri tome ne primiti gol.

Posebno nam je zadovoljstvo što ćemo sarađivati sa Paraolimpijski komitet Crne Gore i biti dio tima koji će doprinijeti pripremi i realizaciji ovog značajnog događaja, i pružiti podršku u koordinaciji volontera koji će biti angažovani tokom Evropskog prvenstva.

U ovoj prvoj fazi, a za potrebe kvalitetne pripreme i realizacije Evropskog prvenstva u golbalu, otvorili smo konkurs za volontere koji će biti angažovani na pozicijama pomoćnih sudija, a koji će pružati podršku sudijama iz Golbal Međunarodne mreže tokom trajanja prvenstva.

Za volontere selektovane na pozicijama pomoćnih sudija predviđena je obuka od strane Golbal

Međunarodne mreže, a koja će biti održana u hotelu Voco u periodu od 25-27. maja.

Na linku možete naći više informacija i prijavni formular: https://shorturl.at/aGPQ9

Tražimo entuzijastične volontere koji vole sport, a ako i ti želiš biti dio ove značajne sportske priče, prijavi se!

Rok za prijavu je 10. maj 2023. godine.

U vezi dodatnih informacija, slobodno nas kontaktirajte putem tel/viber: 067 210 848