Odštampajte ovu stranicu

WeB4YES - Četvrti partnerski sastanak

10 mar 2020
13923 puta

Dvodnevni sastanak održan je u periodu od 5-6. marta 2020. godine u Sarajevu. Na sastanku smo razgovarali o postignutim rezultatima u 2019. godini, sprovedenim kampanjama javnog zagovaranja i napretku projekata grantista. Posebna pažnja bila je posvećena finalnim dogovorima o načinu promovisanja inovativne platforme za mobilnost radne snage i mladih na Zapadnom Balkanu www.web4jobs.info čije se lansiranje očekuje vrlo uskoro.

WeB4YES regionalna inicijativa, usmjerena na osnaživanje organizacija civilnog društva za učešće u donošenju odluka i predlaganje izmjena u politici zapošljavanja mladih, pokušava da doprinese stvaranju boljih uslova za zapošljivost za sve mlade.

Koordinator projekta WeB4YES je Beogradska otvorena škola, a partneri na projektu su Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid (Crna Gora), Lens (Kosovo), Asocijacija Beyond Barriers (Albanija), Institut za omladinski razvoj – KULT (Bosna i Hercegovina), Nacionalni omladinski savjet Sjeverne Makedonije i Međunarodni centar Olof Palme (Švedska).

Za više informacija posjetite zvanične internet adrese projekta:

Sajt: www.web4yes.eu

Facebook: https://www.facebook.com/web4yes/

Instagram: https://www.instagram.com/web4yes/

 

 

Galerija slika