facebook  twitter

Urednik

Urednik

Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid (ADP-Zid) u partnerstvu sa Partners Albania i IRISH iz Albanije organizovala je Pitching Event u utorak 14. decembra 2021. godine. Na Pitching Event-u su predstavljene preduzetničke ideje iz Albanije i Crne Gore.

ADP-Zid slavi 25 godina postojanja!

Tokom 2021. godine ADP-Zid je realizovao brojne aktivnosti, među kojima su i obuke iz digitalnog marketinga, gejminga i multimedija i dizajna.

Na Pitching Event-u, u utorak 14. decembra, biće predstavljeno 16 preduzetničkih ideja polaznika „Innovation boot kampa“ koji su se realizovali u Crnoj Gori i Albaniji.

Obavještavamo zainteresovane da je Ambasada Republike Austrije otvorila konkurs za stipendije Saveznog ministarstva obrazovanja, nauke i istraživanja Republike Austrije za studente, post-diplomce i istraživače za akademsku 2022/2023. godinu.

Obavještavamo sve zainteresovane kandidate da je otvoren konkurs za stipendije Vlade Mađarske Republike – Stipendium Hungaricum za 2022/2023. godinu.

O godišnjoj nagradi za volonterizam, volontiranju i današnjem danu koji se obilježava kao Međunarodni dan volontera govorila je Milena Šćepanović u jutarnjem programu Rujna zora.

 

Prema statističkim podacima Britanskog regulatora za sigurnost i zdravlje na radu iz 2019. godine Health and Safety Executive (HSE) od svih grana industrije, građevinska industrija ima drugu najvišu stopu smrtnih slučajeva.