facebook  twitter

Trodnevna radionica – Inovacija z

02 nov 2023
9074 puta

ADP – Zid poziva mlade od 17 do 30 godina starosti, a koji žele da se bave inovacijama, da se prijave za učešće u projektu Inovacija z – Podsticanje inovacione kulture tokom kojeg će imati priliku da kroz učenje osnaže svoje kapaciteta i steknu nova znanja i neophodne vještine u ovoj oblasti. Projekat je podržan od strane Fonda za inovacije. Projekat je počeo promotivnom kampanjom, a tokom istog je planirana realizacija trodnevne obuke kao i vršnjačkih radionica.


Trodnevna radionica će se održati u periodu od 20. – 22. novembra 2023. godine u Podgorici sa ciljem, da mladi steknu i prošire svoja znanja o inovacijama, inovacionoj kulturi, a osim toga imaće priliku da dobiju i više informacija o načinu za kreiranje poslovanja, prepoznavanju i afirmaciji kvalitetnih inovativnih ideja kao i da budu podrška drugima koji imaju slična interesovanja. Ova obuka će mladima donijeti vještine i znanja koje će ti biti od koristi u samom procesu kreiranja inovacija i realizacije tvoje ideje.

Link za prijavu: https://shorturl.at/atNV5

Nakon trodnevne Inovacijaz radionice, petnaestoro mladih će realizovati jednodnevne vršnjačke radionice i aktivnosti u svojim zajednicama u cilju dijeljenja znanja sa mladima koji imaju slična interesovanja i povećanja kapaciteta usmjerenih na inovacije i inovaconu kulturu.


Broj mjesta je ograničen na 15 i zato rezerviši svoje mjesto i budi dio zajednice inovativnih mladih ljudi. Za sve učesnike van Podgorice, putni troškovi biće pokriveni.

Rok za prijavu je do 10. novembra 2023. godine.