facebook  twitter

Još jedna Prilika - Jovana i NVO 35mm

14 sep 2021
36492 puta

Iz odjeljka uspješnih priča programa Prilike, danas izdvajamo Jovanu Mujović koja je praksu obavila u NVO 35mm/Emisija Robin Hud, gdje su je ugostili, kako kaže, na veoma lijep način i najbolje joj sugerisali na koje načine može napredovati u nastavku karijere.

,,Saznala sam mnogo toga o sprovođenju projekata i pojedinosti koje utiču na sami projekat. U svakoj novoj informaciji sam našla neki dio koji mogu primijeniti u istraživanju i izradi bilo kakvih sadržaja i materijala”, kaže Jovana o svojoj praksi.
Njoj su na zanimljiv način predstavljena ljudska prava, te i kako spriječiti i smanjiti nejednakost u društvu.

Preporučuje svim zainteresovanim adolescentima da se prijave i budu dio programa Prilike zbog mnoštvo beneficija koje program nudi te kaže: ,,Način na koji se predstavlja samo zanimanje kojim se planiram baviti je koristan i podsticajan. Postavljeni smo oči u oči sa svim izazovima i znamo šta nas čeka u budućnosti.”

Za kraj, Jovana nam poručuje: “Na kraju bih se zahvalila zaposlenima u NVO 35mm koji su me ugostili na najbolji mogući način i ostavili me bez teksta svojim divnim pristupom.”

Zgrabi svoju Priliku i prijavi se putem linka https://cutt.ly/xneVZA2

ADP-Zid implementira program Prilike uz podršku UNICEF-a u Crnoj Gori i finansijsku podršku Fondacije TUI Care.