facebook  twitter

Završna konferencija Gradimo zdravo okruženje za građevinare

26 Oct 2021
34054 times

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na Završnu konferenciju – Gradimo zdravo okruženje za građevinare, koju Asocijacija za demokratski prosperitet - Zid organizuje 28. i 29. oktobra 2021. godine u Event i Training centru - Kuća Čubranovića 1630.

Završnu konferenciju – Gradimo zdravo okruženje za građevinare realizujemo u okviru projekta “Gradimo zdravo okruženje za građevinare”, a posvećena je predstavljanju rezultata projekta, rezultata istraživanja o primjeni mjera zaštite i zdravlja na radu u građevinskom sektoru.

Ovakav događaj će doprinijeti širenju znanja o značaju sprovođenja zahtjeva koje poslodavac treba da ispuni u obezbjeđivanju mjera zaštite i zdravlja na radu u građevinskom sektoru, i održava sa sa ciljem razmjene dobre prakse, iskustva i potreba, informisanja i unapređivanja znanja u području zaštite i zdravlja na radu i očuvanju mentalnog zdravlja zaposlenih, prepoznavanju i prevazilaženju stresa na radu.

Nadamo se da ćete prihvatiti poziv i pomoći nam da steknemo bolji uvid u trenutnu situaciju na terenu i zajednički doći do preporuka i zaključaka koji mogu doprinijeti razvoju prevencije i unapređivanju zaštite i zdravlja na radu, stvaranju bezbjednih i zdravih radnih mjesta, koja će stvoriti adekvatne uslove za rad kako zaposlenim tako i poslodavcima, rastu produktivnosti, konkurentnosti i privrednom razvoju.

Broj učesnika je limitiran uz poštovanje svih preporuka o suzbijanju pandemije Covid-19 Instituta za javno zdravlje i Ministarstva zdravlja Crne Gore. Troškovi dolaska na konferenciju i troškovi boravka u Podgorici tokom trajanja konferencije su pokriveni za potvrđene učesnike od strane organizatora.

Konferencija se organizuje u okviru projekta “Gradimo zdravo okruženje za građevinare” koji realizujemo uz podršku Ministarstva ekonomskog razvoja.

Molimo Vas da nas obavijestite o Vašem učešću do srijede, 27. oktobra 2021. godine do 11:00 časova na adpzidvoc@gmail.com

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona 020/207-130 ili navedenog e-maila.