facebook  twitter

XIII GODINA - Poziv za nominaciju za NACIONALNU NAGRADU ZA VOLONTERIZAM

15 Oct 2019
109403 times

Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid u partnerstvu sa Fondacijom Petrović Njegoš, trinaestu godinu zaredom, raspisuje konkurs za dodjelu Godišnje nagrade za dobrovoljni aktivizam.

Nagradu, koja se sastoji od dvije kategorije, dodjeljujemo svake godine, već tradicionalno trinaest godina, tokom svečanosti povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera - 5. decembar. Nagrade dodjeljujemo najboljima radi afirmacije vrijednosti dobrovoljnog aktivizma. Na ovaj način želimo da promovišemo pojedince, organizacije, institucije, kompanije i privredna lica, koji utiču na razvoj dobrovoljnog aktivizma i kulture volontiranja doprinoseći time razvoju cjelokupnog društva.

Pozivamo vas da NOMINUJETE pojedinca/ku, organizaciju civilnog društva, instituciju, ustanovu ili kompaniju u jednoj od kategorija godišnje nagrade za volonterizam.

Kategorije:

I - Nagrada za volontera/ku godine

II - Godišnja nagrada za volonterizam

Godišnja nagrada za volonterizam dodjeljuje se u cilju povećanja vidljivosti doprinosa razvoju koncepta i promociji vrijednosti volontiranja. Nagrada može da bude dodijeljena pojedincu/ki, organizaciji civilnog društva, kompaniji, medijskoj kući ili instituciji koji su svojim zalaganjem doprinijeli razvoju volonterizma u Crnoj Gori.

Kandidaturu za nominaciju možete podnijeti kao pojedinac/ka, ispred organizacije civilnog društva, institucije, kompanije ili medijske kuće. Kandidata (bez obzira da li je u pitanju I ili II kategorija) možete nominovati samo za jednu od kategorija.

FORMULAR ZA KANDIDATURU JE NA OVOM LINKU: Nominacija - link, možete ga popuniti direktno.

Ako vam je potreban formular u word formatu, molim vas obratite nam se mailom ili telefonom.

Prijave slati na e-mail adp.zid@gmail.com ili adresu:

ADP-Zid
Gojka Radonjića 32
p. fah 370
81000 Podgorica

sa naznakom - „Nominacija za volontersku nagradu godine“.

Rok za nominaciju 15. novembar 2019.


Više informacija možete dobiti putem telefona 020 207 130 ili mail adp.zid@gmail.com