facebook  twitter

SEVstrani mladi

Maja Lješnjak, psihološkinja i ujedno predavač na edukativnoj radionici "Unaprijedi svoje vještine - Lični razvoj", govori o socio-emocionalnim vještinama i njihovom razvoju kod mladih ljudi u Crnoj Gori.

Dina Pepić, vršnjačka edukatorka, govori o svom iskustvu tokom projekta.

Istraživačica ADP-Zida Ana Marjnović govorila je o projektu i istraživanju o socio-emocionalnim vještinama u jutarnjem programu Rujna zora na Gradskoj TV.

O projektu i istraživanju "SEVstrani mladi (Socio-emocionalne vještine)" govorila je koordinatorka projekta Ana Bulatović u jutarnjem programu Dobro Jutro Crna Goro.

Pogledajte kako je tekao naš projekat "SEVstrani mladi (Socio-emocionalne vještine)"!

Završna konferencija "SEVstrani mladi (Socio-emocionalne vještine)" održana je u četvrtak 04. novembra 2021 godine u Event&Training Centru - Kuća Čubranovića 1630.

Webinar "Kako do promjena u zajednici?" realizovan je u srijedu 27. oktobra 2021. godine.

Pročitajte iskustva naše vršnjačke edukatorke Bojane Rajković koja je učestvovala na trećoj edukativnoj radionici "Unaprijedi svoje vještine" za kritičko i inovativno razmišljanje 27. oktobra.

Asocijacija za demokratski prosperitet – ZID (ADP-Zid) je 27. oktobra 2021. godine realizovala treću edukativnu radionicu "Unaprijedi svoje vještine" za Kritičko i inovativno razmišljanje.