facebook  twitter

Uspješna priča naše preduzetnice Anđele Lazarević

24 Dec 2019
10182 times

Anđela je za program EYE saznala zahvaljujući prijateljici koja je već učestvovala na razmjeni u Italiji.

Bila je pozvana na događaj koji je organizovala posrednička organizacija ADP-Zid i odmah nakon događaja prijavila se za program, jer je to bila odlična prilika za razvoj njenog biznisa i poslovne ideje. Holandska posrednička organizacija takođe se priključila u potragu i preporučila je savršeni “match” sa holandskog tržišta, jer je preferirana Anđelina zemlja bila Holandija. Gospodina Joop Petita su zamolili da bude host preduzetnik i on je vrlo rado prihvatio ponudu jer je i sam tražio ljude sa idejama sličnim Anđelinim, kako bi mogao proširiti svoju mrežu širom Evrope.

Anđela i Joop radili su na dva projekta dok je ona bila u Holandiji. Prvi projekat je bila kampanja za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine, gde je Joop-ov tim želio da razvije marketinšku strategiju o tome kako da pristupi potencijalnim timovima koji će učestvovati na Olimpijadi. Anđela radi na polju digitalnog marketinga tako da je bila zadužena za kreiranje prezentacije koja bi sadržavala sve elemente marketinške kampanje potrebne za tu svrhu. Drugi dio saradnje obuhvatao je planiranje partnerstva između NE i HE. Kako se FitCamp Montenegro trenutno razvija na novoj lokaciji, Joop je pomogao svojom stručnošću u arhitekturi i dao nekoliko korisnih savjeta, korisnih za buduće korake.

Obje strane su više nego zadovoljne napretkom postignutim u samo 6 sedmica i već planiraju sljedeće korake ka svojoj saradnji i uspostavljanju partnerstva. Joop vidi Crnu Goru kao nevjerovatnu priliku da profesionalni sportisti izvrše neku vrstu mentalnih i fizičkih priprema u FitCamp centru, dok Anđela Holandiju smatra kao ključno tržište za svoju ciljanu publiku i razvoj njene poslovne ideje.

Program EYE pružio je sjajnu priliku da sve ovo znatno olakša i pružio dragocjene mogućnosti objema stranama!