facebook  twitter

Podgorica - EUROPE GOES LOCAL

08 Nov 2023
1301 times

Oduševljeni smo što možemo da podijelimo da je održan još jedan nevjerovatan događaj u Podgorici u saradnji sa Salto SEE RC, Kancelarijom za mlade - Glavni grad Podgorica i ADP-Zid-a, lokalnog partnera - Kontakt tačke za programe Erasmus+ i ESC za Crnu Goru.

Misija inicijative Europe Goes Local? Da podrži opštine i druge lokalne aktere u razvoju strategija i pristupa za podsticanje značajnijeg uključivanja mladih u procese donošenja odluka u različite aspekte društvenog života.

Ponosni smo što imamo učešće delegacija opština Podgorica, Priština, Teslić, Skadar i Lušnja. Zajedno, oni su neumorno radili na razvoju akcionih planova koji će trasirati put za još veći napredak u okviru podrške opštinama kroz inicijativu „Europe Goes Local“.

Posebna zahvalnost upućuje se gradonačelnici Podgorice, prof. dr Oliveri Injac, što nas je počastila svojim prisustvom i što je pružila podršku našim naporima da unaprijedimo učešće mladih u procesima donošenja odluka i građanskom i društvenom životu širom opština!