facebook  twitter

Poziv za događaj: Znaš li šta je SOCIAL IMPACT HUB?

25 May 2017
20237 times

Asocijacija za demokratski prosperitet - Zid u okviru regionalne patforme „YOUSEE! socijalne inovacije za zapošljavanje mladih”, organizuje događaj „Znaš li šta je SOCIAL IMPACT HUB?". Događaj će se održati u petak, 26. maja 2017. godine u EU Info centru, sa početkom u 11 časova.

 

 

Veliki broj nezaposlenih mladih u Crnoj Gori predstavlja jedan od najvećih izazova i veoma je važno stvarati ambijent u kojem će mladi dobiti priliku da rješavanjem društvenih izazova, iskoriste sopstveni potencijal i razvijaju ideje koje će ih voditi do samozapošljenja. Iz tog razloga, ADP-Zid, kao YOUSEE regionalna platforma za socijalne inovacije u zapošljavanju mladih, organizuje informativni događaj koji će približi učesnicima na koji način social impact hub može pomoći u realizaciji ideja i kreiranju novih mogućnosti za zapošljavanje mladih.

Informativni događaj će biti prilika da se predstavi otvaranje mogućnosti za mlade koju će ADP-Zid sprovoditi kako bi zainteresovani mogli da kreiraju svoju ideju na kreativan način sa ljudima sličnih interesovanja.

Na događaju će govoriti predstavnici ADP-Zid i predstavnik Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Romain Boitard, koji će predstaviti rad Evropske unije kada je u pitanju razvoj i zapošljavanje kroz društvene inovacije.

Za sve zainteresovane mlade koji imaju ideju ili žele da je razviju, razmišljaju kreativno ili žele da nauče, ali nisu imali priliku za to do sada - „Znaš li šta je SOCIAL IMPACT HUB“, je pravi događaj da se informišu i uključe! Mladi se mogu prijaviti slanjem maila sa imenom, prezimenom i kontakt telefonom na adpzidinfo@gmail.com ili na Facebook stranici ADP-Zid.