facebook  twitter

Ispovjest rekonvalescenata od patološkog kockanja

11 Feb 2015
31137 times

Večeras u 20:15h na TV Atlas-u u emisiji “Balkan Ekspres” crnogorska javnost će imati priliku da po prvi put čuje intervjue/dijelove ispovjesti rekonvalescenata od patološkog kockanja.

Dvojica momaka koji su na tretmanu patološkog kockanja u Savijetovalištu za osobe sa problemom kockanja pri ADP-Zidu u Podgorici dali su intervju u kom vrlo iskreno dijele svoja iskustva tokom istorije kockanja kao i tokom tretmana.

Ovo je prvi put da su osobe iz Crne Gore pristale da podijele javnosti svoju priču dok su ranije, za slične potrebe, pristanak i intervju davali isključivo klijenti savijetovališta iz Beograda.

Jedna od priča koja će večeras biti prezentovana u emisiji, od sjutra će se naći i na web sajtu ADP-Zida (http://www.zid.org.me).

Gosti večerašnje emisije će biti direktor ADP-Zida (pri kom je prije dvije godine otvoreno Savijetovalište/Servis za osobe sa problemom kockanja) Igor Milošević i klinički psiholog i psihološki savijetnik Tijana Ignjatov (jedna od dvoje savijetnika koji rade sa klijentima u Savijetovalištu).

Takođe, želimo da Vas pozovemo na saradnju u budućem periodu kako bi se ispratile aktivnosti Savijetovališta i informisala javnost o problemu kockanja koji je vrlo izražen u Crnoj Gori, a tolerancija na aktivnosti kockanja izrazito velika.

Composed with the Online HTML Editor. Please subscribe to HTML G to remove this message.