facebook  twitter

i2 Space obuka: Osnove 3D Štampanja

25 Jun 2020
108220 times

Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid (ADP-Zid) organizuje obuku na temu Osnove 3D Štampanja u prostorijama Regionalnog biznis centra - Berane, 9. i 10. jula, sa početkom u 13.00 časova.

Obuka je kreirana tako da podstakne kreativnost i ojača samopouzdanje kod polaznika da i u ovom segmentu razvoja vlastitog biznisa ili projekata mogu da se oslone na svoje snage.

Osnove 3D Štampanja (predavač: Vukašin Rakočević) – cilj ove obuke je da učesnici upoznaju svijet 3D-a, kao i kako da se iskoristi 3D tehnologija za njihove profesionalne poduhvate. 3D štampač im otvara neograničene mogućnosti učenja i pruža mogućnost eksperimentisanja sa idejama, proširujući i povećavajući kreativnost. Takođe, obuka promoviše i vještine rješavanja problema koristeći se modernim tehnologijama. Učesnici će steći znanje o načinu korišćenja 3D štampača, kao i o osnovama 3D modelinga, koji će po završetku obuke biti u mogućnosti da sami stvore 3D model u odgovarajućem programu i kasnije taj model odštampa.

Obuka se realizuje u okviru projekta “Samozapošljavanje i socijalno preduzetništvo za mlade”, a namijenjena je prije svega mlađoj populaciji i studentima koji u svom dosadašnjem obrazovanju nisu imali priliku da se upoznaju sa metodama 3D štampanja. Dobrodošli su i svi oni koji žele da svoje postojeće znanje iz ove oblasti usavrše i unaprijede.

Rok za prijavu je 02. jul 2020. godine.

Online prijavni formular možete pronaći OVDJE.

Broj mjesta je ograničen!

Za više informacija o obukama i mogućnostima učešća možete nam se obratiti mejlom na i2spacepg@gmail.com ili putem telefona na 020/207-130.