facebook  twitter

Meetup – Radna praksa po tvojoj mjeri

04 Nov 2020
65355 times

Činjenica da ste se odlučili na razvijanje svojih poslovnih vještina i pozicioniranje na tržištu rada kroz praksu, govori puno o vašim ambicijama i motivaciji, međutim, za što bolje rezultate za uloženo vrijeme treba da imate na umu mnoge stvari.

#Razgovarajmo o tome kako napraviti prve korake ka tržištu rada, šta bi vama kao mladima bilo značajno kada počinjete graditi svoju karijeru. Svjesni smo činjenice da je mnogim mladim ljudima trenutni Program stručnog osposobljavanja ponudio mogućnosti prvog zaposlenja, ali je mnoge zadržao na toj stepenici – hajde da razgovaramo o karijernoj ljestvici gdje će svaka stepenica biti na svom mjestu i na koju ćete zakoračiti kroz adekvatnu radnu praksu, podijelite sa nama svoje ideje, predloge i nedoumice.

Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid organizuje Meetup – Radna praksa po tvojoj mjeri u srijedu, 11. novembra u 12.00 časova u Podgorici.

Rok za prijavu je 10. novembar 2020. godine do 12.00 časova.

Događaj će biti organizovan u skladu sa mjerama NKT-a, a svi učesnici će blagovremeno biti obavješteni da li će događaj biti organizovan online ili offline.

Online prijavni formular možete pronaći na linku: shorturl.at/erAK0

Meetup – Radna praksa po tvojoj mjeri je namijenjen mladima koji se spremaju za ulazak na tržište rada, a za koje je potrebno obezbijediti uslove za kvalitetan profesionalni razvoj u cilju stvaranja zdravog tržišta rada. Ukoliko želimo da stvaramo zdravo tržište rada, moramo da obezbijedimo adekvatnu radnu praksu i redizajniramo Program stručnog osposobljavanja, kako bismo povećali zapošljivost mladih i ponudili kvalitetno sticanje radnog iskustva.

Tema sama po sebi poziva, prijavite se, čekamo vas! Za više infomacija možete se javiti na mail: politikezid@gmail.com ili telefonom na: 020 207 130 i 067 210 848.