facebook  twitter

Volontiranje u ADP-Zid

16 Apr 2008
32795 times

Nema rokova za prijavu volontera. Kada budemo dobili tvoju prijavu, zakazaćemo dogovorni sastanak (može online ako živiš van Podgorice) i pozvaćemo te na uvodnu obuku za volontiranje, na kojoj ćeš dobiti osnovne informacije o volonterizmu i volontiranju. To je prilika da razbiješ sve svoje predrasude i dobiješ odgovore ako ne nas, onda barem na veći dio pitanja o volontiranju.

Tokom sastanka, dobićeš sve informacije o mogućnostima volontiranja kod nas ili u inostranstvu, ukoliko potvrdiš da želiš da se uključiš, popunićeš pristupnu formu.

U sklopu ADP-Zida funkcionišu različiti volonterski servisi i stalno se razvijaju novi. Za sada to su socijalni i servisi za razvoj zajednice. Na sajtu možeš pronaći više infomacija o servisima koji funkcionišu kod nas. Možeš da izabereš gdje želiš da se uključiš, a možeš da zatražiš i preporuku od nas. Za prijavu za volontiranje ne postoje neki posebni uslovi koji bi trebali da budu unaprijed ispunjeni. Sve zavisi od tvog interesovanja i slobodnog vremena.

Možeš da nas pozoveš telefonom 020 207 130 ili da dođeš kod nas u ul. Gojka Rdonjića 32 ili da nam pišeš na voc@zid.org.me.

U pitanju je tvoje slobodno vrijeme, iskoristi ga kreativno!

Always clean your HTML source to avoid bad HTML. Please subscribe to HTML G to remove this message.

More in this category: « About us Istrazivanja »