facebook  twitter

Volontiraj u Zid-u

10 apr 2019
110735 puta

Ako želiš da volontiraš, evo upitnika koji trebaš da popuniš kako bi mogli da stupimo u kontakt sa tobom i ispunimo tvoju želju, kada je volontiranje u pitanju.

 

Kada budemo dobili tvoj prijanvi formular koji se nalazi u prilogu, zakazaćemo dogovorni sastanak i pozvaćemo te na uvodnu obuku za volontiranje, na kojoj ćeš dobiti osnovne informacije o volonterizmu i volontiranju. To je prilika da razbiješ sve svoje predrasude i dobiješ odgovore ako ne na sve, onda barem na veći dio pitanja o volontiranju.

Tokom sastanka, dobićeš sve informacije o mogućnostima volontiranja kod nas ili u inostranstvu.

U sklopu ADP-Zida funkcionišu različiti volonterski servisi i stalno se razvijaju novi. Za sada to su socijalni i servisi za razvoj zajednice. Na sajtu možeš pronaći više infomacija o servisima koji funkcionišu kod nas. Možeš da izabereš gdje želiš da se uključiš, a možeš da zatražiš i preporuku od nas. Za prijavu za volontiranje ne postoje neki posebni uslovi koji bi trebali da budu unaprijed ispunjeni. Sve zavisi od tvog interesovanja i slobodnog vremena.

Možeš da nas pozoveš telefonom 020 207 130 ili da dođeš kod nas u ul. Gojka Radonjića 32 ili da nam pišeš na adp.zid@gmail.com 

U pitanju je tvoje slobodno vrijeme, iskoristi ga kreativno!

Preuzmite priloge: