facebook  twitter

Okrugli sto – Prezentacija istraživanja

19 jul 2021
208 puta

Okrugli sto – Prezentacija istraživanja održan je u petak, 16. jula 2021. godine u Event i Trening centru - Kuća Čubranovića 1630.

Događaj je posvećen predstavljanju rezultata istraživanja o primjeni mjera zaštite i zdravlja na radu u građevinskom sektoru i pojavi stresa na radnom mjestu.

Na okruglom stolu su govorili: Jovana Bošković iz Direkcije za poslove zaštite i zdravlja na radu Ministarstva ekonomskog razvoja; Zlatko Popović, inspektor rada i koordinator poslova zaštite i zdravlja na radu u Crnoj Gori, Uprava za inspekcijske poslove; Ana Marjanović, istraživačica na projektu i Mirela Kalamperović ispred ADP-Zid-a.

Događaj je omogućio govornicima i učesnicima da razmijene znanja i iskustva u ovoj oblasti, kako bi svi zajedno doprinijeli stvaranju zdrave i sigurne radne sredine za sve zaposlene, a okupio je predstavnike kompanija, ovlašćenih organizacija iz oblasti zaštite i zdravlja na radu, civilnog sektora i svih relevantnih aktera u ovoj oblasti.

Okrugli sto je organizovan u okviru projekta “Gradimo zdravo okruženje za građevinare”, koji realizujemo uz podršku Ministarstva ekonomskog razvoja CG.

 

 

 

 

Poslednji put izmenjeno %AM, %20 %378 %2021 %10:%avg
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)