Odštampajte ovu stranicu

Volonteri ADP-Zid-a na 1. Međunarodnoj drumskoj biciklističkoj trci Trofej „Kuči 2017“

20 sep 2017
131838 puta

Volonteri ADP-Zid-a svako iskustvo vide kao jedan novi doživljaj i priliku da upoznaju ljude istih interesovanja kao što su njihova, da steknu nova znanja i vještine. 

U nedelju, 17. septembra 2017. godine organizovana je 1. Međunarodna drumska biciklistička trka Trofej „Kuči 2017“, a volonteri su i ovog puta pružili podršku organizatorima i omogućili uspješno realizovanje trke. Volonteri su imali zadatak da budu na protokolom predviđenim pozicijama u gradu u  trajanju od dva sata kako bi,  u saradnji sa  policijom, omogućili bezbjedno dočekivanje biciklističkog karavana.
 
Volonteri su jedan od najvažnijih činilaca svake institucije, događaja i bilo kog organizovanog oblika bavljenja sportom. Volonteri i volonterizam doprinose izgradnji socijalnog i ljudskog potencijala, povećavaju uključenje građana u socijalni razvoj i doprinose uspješnoj realizaciji svih aktivnosti u koju bivaju uključeni. 
 
Volonterska aktivnost svih mladih ljudi daje mogućnost za njihov napredak, razvoj i usavršavanje naročito na stručnom planu.