facebook  twitter

Work4Youth

Cross-Border Forum of Future Cooperation je 6. jula 2022. godine realizovan u sklopu projekta #Work4Youth u Training&Event Center Kuća Čubranović 1630, u Podgorici.

Innovation Boot Camp je danas uspješno završen
8️⃣ odličnih ideja prelazi u sledeću fazu projekta #Work4Youth
Čestitamo ovim sjajnim ljudima!

Igor Milošević govori o Innovation Boot Camp-u u emisiji Lice Podgorice.

Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid otvara poziv za prijavu na ovogodišnji “Innovation Boot Camp”. “Innovation Boot Camp” je intenzivan program za sticanje praktičnih vještina, gdje će selektovanim pojedincima i timovima biti pružena potrebna znanja i vještine neophodne za razvoj preduzetničkih vještina i vlastitih biznis ideja koje su bazirane na potrebama i mogućnostima lokalne zajednice.

Pročitajte benefite programa Innovation Boot Camp-a.

Posjeduješ ideju čiji potencijal nisi istražio/la na tržištu?

Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid organizuje petodnevni program “Innovation Boot Camp” u periodu od 17-21. aprila 2022. godine u Budvi.

PROMO video snimci su dostupni na YouTube kanalu ADP-Zid.

Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid (ADP-Zid) u partnerstvu sa Partners Albania i IRISH iz Albanije organizovala je Pitching Event u utorak 14. decembra 2021. godine. Na Pitching Event-u su predstavljene preduzetničke ideje iz Albanije i Crne Gore.

Na Pitching Event-u, u utorak 14. decembra, biće predstavljeno 16 preduzetničkih ideja polaznika „Innovation boot kampa“ koji su se realizovali u Crnoj Gori i Albaniji.