facebook  twitter

Inovacije u zapošljavanju razmjenom iskustva i prakse

Projekat "Promovisanje mjera aktivne politike zapošljavanja za mlade u riziku od socijalne isključenosti", realizuje se u saradnji sa organizacijama Libergraf iz Srbije i Zdruzenie za ramnopraven razvoj Resenija za razvoj iz Makedonije, u okviru Erasmus+ - KA2 - Capacity Building in the Field of Youth.
U Srbiji je od 09. do 11. maja održan seminar pod nazivom “Uloga civilnog sektora u kreiranju i sprovođenju mjera aktivne politike zapošljavanja."
U Skoplju je u periodu od 3. do 5. aprila, u okviru projekta Promovisanje mjera aktivne politike zapošljavanja za mlade u riziku od socijalne isključenosti, održan seminar – Uloga civilnog društva u kreiranju i sprovođenju mjera aktivne politike zapošljavanja. 

U Podgorici je 5. i 6. marta održan prvi partnerski sastanak u okviru Erasmus+ projekta - Promoting Active Labor Market Measure for Youth at Risk of Social Exclusion, with particular focus on Urban Youth – ALLMY (Promovisanje mjera aktivne politike zapošljavanja za mlade u riziku od socijalne isključenosti).