facebook  twitter

Upbeat blockchain meetup

11 sep 2018
14513 puta

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas na prvi blockchain meetup u Crnoj Gori, koji će se održati 19. septembra 2018.godine sa početkom u 14.00h u EU info centru u Podgorici, ul 19 decembra br 8. Ovaj događaj organizovan je od strane Upbeat HUB-a koji je iniciran od strane ADP-Zid i niza partnera u zajednici.

Upbeat blockchain meetup predstavlja jednu od aktivnosti vezanih za predstojeći UPBEAT forum vol 2, kao I niza aktivnosti koje imaju za cilj okupljanje blockchain zajednice i zainteresovane za inovacije u Crnoj Gori sa ciljem uspostavljanja saradnje i primjeni blockchain tehnologija u Crnoj Gori.

Namjera Upbeat blockchain meetup-u je da okupi potencijalne stakeholders kao što su predstavnici pojedinih institucija i gradskih uprava, bankarskog i finansijskog sektora, ICT kompanije, zainteresovane organizacije, student pojedinih smjerova, kao i pojedinci/pioniri blockchain zajednice u Crnoj Gori.

Pored navedenih grupa i pojedinaca, na meetup-u će gostvoati i naši partneri iz regiona, sa kojima je već ostvarena saradnja u razvoju ideja i proizvoda iz oblasti blockchain tehnologija:

  • Branko Krsmanović, Cofound.it / Eu blockchain Hub, Slovenija
  • Momir Dragišić, Distributing good, Hrvatska
  • Petar Atanasovski, MVP Workshop / Belgrade Venture Forum

Naši partneri, kao i članovi Upbeat Hub-a će iskoristiti priliku i upoznati vas sa osnovnim idejama koje stoje iza blockchain tehnologije, primjeni blockchain tehnologija, a poseban segment biće posvećen programiranju na blockchain platformama i korišćenje public blockchain platformi u svrhe inovacija i rješavanja problema u zajednicama. Tematski, skup će obuhvatiti i nekoliko dodatnih segmenata kao što su Poslovno modeliranje u blockchain-u, Programiranje u blockchain-u te trenutne aktivnosti blockchain zajedice u Crnoj Gori uz predstavljanje predstojećih aktivnosti Upbeat Hub-a.

Sa iskrenom željom da ćete se priključiti našem timu u konkretnim aktivnostima i da ćete prisustvovati Upbeat blockchain meetup_u, pozivamo Vas da se prijavite putem forme ne kasnije od 14.09.2018.

Prijava: https://goo.gl/FM8mXQ

Napominjemo da je broj mjesta na meetup ograničen pa je potrebno nakon prijave dobiti potvrdu organizatora. 
Pratite nas u narednom periodu putem društvenih mreža i website.