facebook  twitter

Info sesija o Co-creation programu

08 okt 2021
35329 puta

Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid otvara poziv za prijavu na ovogodišnji Co-creation program. CO-creation program je osmišljen kao poseban način podrške kreativnim ljudima, osobama iz kreativnog sektora i start-upovima koji imaju interesovanje da razviju određene poslovne ideje, a treba im podrška, savjeti, ili asistencija da razviju sopstvenu biznis ideju.

Za prijavu možete imati, ali i ne morate, biznis ideju ili proizvod jer je proces takav da će vas usmjeriti na izazov i potrebe u skladu sa vašim vještinama i znanjem. Možete aplicirati kao tim, već pokrenuti start-up, ali i kao individua.

Pored toga, učesnici programa će imati na raspolaganju podršku mentora, prostorije i opremu kreativnog centra, a kao rezultat čitave obuke biće izrađen biznis plan spreman za realizaciju poslovne ideje. Svim zainteresovanim učesnicima Creative centar će pomoći u povezivnju i plasmanu proizvoda ka kompanijama u zemlji i regionu.

Najkvalitetniji poslovni modeli i ideje odabrani i razrađeni u toku trajanja programa biće predstavljeni na Finalnoj konferenciji projekta „CREATIVE@CBC“ u Prijedoru, a sve to u cilju realizacije prvobitne poslovne ideje.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane učesnike da se prijave na Info sesiji koja će se održati u četvrtak 14. oktobra 2021. godine u Podgorici sa početkom u 18h. Prijave i info slati na mail info@zid.org.me (ime, prezime, zanimanje, mail i broj telefona).

Projekat „Razvoj prekogranične mreže kreativne industrije – CREATIVE@CBC“ sprovodi Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora „PREDA-PD“, u saradnji sa partnerskim organizacijama, Razvojnom agencijom Sisačko-Moslavačke županije SI-MO-RA, te Asocijacijom za demokratski prosperitet - Zid iz Podgorice.
Glavni cilj projekta „CREATIVE@CBC“ je stvaranje povoljnog okruženja za razvoj kreativne industrije i međusektorsko povezivanje sa IT, kulturnim i tradicionalnim industrijama. Projekat CREATIVE@CBC je sufinansiran sredstvima EFRR i IPA II fondova Evropske unije.