facebook  twitter

Poziv za učešće u radionici - Prevencija i upravljanje stresom na radnom mjestu

19 jul 2021
40086 puta

ADP-Zid organizuje besplatnu radionicu koja se odnosi na prevenciju i upravljanje stresom na radnom mjestu. Radionica je namijenjena zaposlenima/predstavnicima kompanija i civilnog sektora.

Radionica “Prevencija i upravljanje stresom na radnom mjestu” planirana je za 22. jul 2021. godine. Cilj radionice je da se polaznicima pruži podrška u prevenciji, prepoznavanju i savladavanju stresa i burnout-a. Učesnici će nakon treninga bolje razumjeti i prepoznavati uzročnike stresa i profesionalnog sagorijevanja, simptome, rizike i načine preveniranja istih, izvršiti ličnu procjenu rizika od stresa i profesionalnog sagorijevanja, te upoznati se sa tehnikama efikasnije organizacije vremena s ciljem prevencije stresa.

Ciljevi radionice su usvojiti nove vještine i tehnike koje će učesnicima omogućiti rješavanje zahtjevnih poslovnih situacija u direktnoj komunikaciji.

Zainteresovani za učešće u programu, mogu se prijaviti putem linka OVDJE. Broj mjesta je ograničen. 

Radionica se održava u Event i Trening centru - Kuća Čubranović, adresa: Kralja Nikole 36 (iza zgrade Bojaturs-a), Podgorica.

Za više informacija o treningu i mogućnostima učešća možete nam se obratiti mejlom na adpzidvoc@gmail.com ili putem telefona na 020/207-130.

Radionicu će voditi Milan Radovanović, specijalni pedagog, psihološki savjetnik, terapeut i trener.

Očekujemo vaše prijave.