facebook  twitter

Treninzi i konferencije

U periodu od 13-17. novembra u Ljubljani je održan Forum - "Raise your voice for tomorrow's Europe" koju je organizovao SALTO See RC u partnerstvu sa Erasmus+ Nacionalnim agencijama Njemačke, Austrije i Poljske.

Drugi godišnji EVS događaj održaće se u periodu od 1-3. decembra 2017. godine u Nišu. 
SALTO SEE RC organizuje trening “Step into Erasmus” koji ima za cilj povećanje spremnosti i nadležnosti organizacija koje rade na polju mladih na Kosovu i drugim zemljama Zapadnog Balkana da učestvuju u programu Erasmus + u oblasti mladih.   
SALTO SEE RC organizuje trening EuroPeers koji je namijenjen mladima koji su učestvovali u projektu Mladi u akciji ili Erasmus +: YiA projektima.
Prvi godišnji EVS događaj održan je u periodu od 26 – 28. maja 2017. godine u Draču.

Dvodnevni susret EVS akreditovanih organizacija iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine održan je 18 i 19. maja 2017. godine u Sarajevu.

Otvoren poziv za 4-ti međunarodni trening - “Cherry on the Cake” – Encouraging active citizenship through Youth exchange koji će se održati u periodu 19-23. juna 2017. godine na Bledu.

Učestvovao/la si u Erasmus+ Mladi u Akciji projektima - EVS, omladinske razmjene?

Ovaj trening je četvrto međunarodno izdanje koncepta obuke razvijenog od strane letonske Nacionalne agencije za program Erasmus +: Mladi u akciji i SALTO SEE CD RC.

Da li imate trenerskog iskustva u evropskom ili interkulturalnom omladinskom radu?