facebook  twitter

Uspješna priča Ane Slavić

24 Jun 2022
8721 times

Pročitajte uspješnu priču Ane Slavić u okviru programa Prilike.

 “Najznačajnija stvar koje sam postala svjesna tokom prakse jeste kompleksnost odnosa između svakog pojedinačnog klijenta i banke. Opreznost i preciznost, zatim poštovanje i kreativnost sa kojim se moraju tretirati zahtjevi i potrebe klijenta, nisu nešto sa čime sam imala prilike da se sretnem ranije, iako su mi u teoriji bili poznati.”

Zahvaljujući programu Prilike Ana Slavić je odradila četvorodnevnu praksu u Erste banci, koja joj je omogućila da bolje razumije obaveze i ulogu šalterskog službenika i savjetnika za izdavanje kredita, kao i osnove bankarstva.

Mladima preporučuje program Prilike jer smatra da će, pored boljeg razmijevanja određene profesije, moći da steknu uvid u to kako izgleda jedan radni dan. ”Posebno kada je u pitanju zanimanje koje uključuje neposredni rad sa ljudima, praksa ovog tipa bi mladima iz prve ruke pokazala izazove takvog posla, njegove prednosti i mane” – kaže Ana.

“Željela bih da se zahvalim mentorki Slađi na svoj ukazanoj pažnji i korisnim savjetima koje mi je dala, kao i cjelokupnom kolektivu filijale Erste banke na Starom aerodromu koji mi je pokazao kako se ponašaju pravi profesionalci i predstavnici banke".