facebook  twitter

i2space obuke: Programiranje i kustomizacija web stranica, Digitalni marketing i Fotografija

08 Dec 2020
14145 times

Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid (ADP-Zid) organizuje tri obuke na teme: Programiranje i kustomizacija web stranica, Digitalni marketing i Fotografija i to sredinom decembra u prostorijama Glavnog grada u Centru kompetencija. Svaka obuka će trajati po 2 dana.

Obuke su kreirane tako da podstaknu kreativnost i ojačaju samopouzdanje kod polaznika, da i u ovom segmentu razvoja vlastitog biznisa ili projekata mogu da se oslone na svoje vještine i znanje.

Programiranje i kustomizacija web stranica – na ovoj obuci učesnici će naučiti osnove kreiranja, modifikovanja i dizajniranja web stranica. Takođe, naučiće osnovne principe HTML-a (Hipertekt Markup Language) i CSS-a (Cascading Stile Sheets) putem kojih će steći znanje i razumijevanje osnova web kodiranja, biće u mogućnosti da prilagode web sajt templates iz nekoliko CMS-a kao što su WordPress, Joomla itd.

Digitalni marketing – cilj ove obuke je da učesnicima pribiži pojam digitalnog marketinga i razumijevanje tehnologije digitalnih medija. Kroz predavanja, učesnici će učiti o metodama, tehnikama i alatima za poboljšavanje i razvoj brenda. Obuka će pružiti osnovni uvid u strategije digitalnih medija, storytelling, brendiranje kao i uvid u osnovne alate i tehnike i njihovom primjenjivanju.

Fotografija - obuka nudi mogućnost učesnicima da istraže oblast fotografije i razviju vještine koje doprinose informisanoj kritičkoj praksi. Obuka će pružiti uvid u osnove fotografije, kontrole, kompoziciju, post-produkcijsko uređivanje osnovnih alata i tehnike kao i njihove primjene. Takođe, učesnici će naučiti kako da koriste najprikladniji softver za katalogizaciju, uređivanje, toniranje i distribuciju svojih fotografija.

i2space obuke se realizuju u okviru projekta “Samozapošljavanje i društveno preduzetništvo za mlade”, a namijenjene su prije svega mlađoj populaciji, studentima i preduzetnicima koji u svom dosadašnjem obrazovanju nisu imali priliku da se susretnu sa ovim oblastima.

Dobrodošli su i svi oni koji žele da svoje postojeće znanje iz ovih oblasti usavrše i unaprijede.

Rok za prijavu je 14. Decembar 2020. godine.

Online prijavni formular možete pronaći na sledećem linku: https://cutt.ly/lhEi0bQ

Broj mjesta je ograničen!

Napomena: Predavanja će biti na engleskom jeziku, a datumi održavanja obuka će biti naknadno saopšteni.

Za više informacija o obukama i mogućnostima učešća možete nam se obratiti mejlom na i2spacepg@gmail.com ili putem telefona na 020/207-130.