facebook  twitter

Konferencija Oslikavanje turističke ponude u "novoj normalnosti"

07 Apr 2021
11578 times

Konferencija pod nazivom Oslikavanje turističke ponude u “novoj normalnosti” održaće se u Podgorici u periodu 22. i 23. aprila 2021. godine. Tema konferencije su aktuelna pitanja zastupljena među predstavnicima turističke privrede ne samo u Crnoj Gori, zemljama EU već i u cijelom svijetu. Konferencija se realizuje u hybrid formatu i okuplja predstavnike turističke privrede iz Italije, Slovenije, Austrije, Grenlanda i regiona.

Da biste pratili konferenciju online potrebno je popuniti prijavni formular koji se nalazi OVDJE.

Oslikavanje turističke ponude u “novoj normalnosti” je konferencija posvećena učešću kreativnih i kulturnih industrija u razvoju turističke ponude, naročito u predstojećem periodu koji pod uticajem kovid pandemije prerasta u novu normalnost. Navike, stil života i način provođenja slobodnog vremena su promijenjeni usljed pandemije. Samim tim turistička ponuda se mijenja prilagođavajući se novim potrebama i trendovima.

Na konferenciji će biti predstavljena nova rješenja za pospješivanje turističkog rasta i razvoja bazirana na blockchain tehnologiji, različite aplikacije i novi koncepti ponude tokom kovid perioda. Biće riječi o kulturnim industrijama u turizmu, online influensu u predstavljanju destinacija.

Centralna tema koneferencije je predstavljanje Child-Friendly koncepta i ponude. Child-Friendly brend je autentično crnogorski. Brend je razvijen i zaštićen tokom realizacije projekta. U Crnoj Gori je brendirano 50 turističkih/uslužnih objekata markicom Child Firendly. Brend je zastupljen i na albanskom primorju. Do sada je brendirano 10 hotela u region Skadar i Lježe.

Prijavni formular koji se nalazi OVDJE popunite najkasnije do 20. aprila 2021. godine. Govornike možete da upoznate prateći profil ADP-Zid na društvenim mrežama fb i instagramu.

Za više informacija obratite nam se emailom (info@zid.org.me) ili telefonom (020/207-130) najkasnije do 20. aprila 2021.godine.

„Child-friendly turizam u prekograničnoj regiji“ je projekat podržan u okviru prvog poziva IPA programa prekogranične saradnje Crna Gora - Albanija 2014-2020. Kofinansiranje projekta je obezbijeđeno od strane Ministartsva javne uprave, digitalnog društva i medija. ADP-Zid je vodeći partner u prekograničnom konzorcijumu, organizacija Centar Djeca danas je partner iz Albanije.