facebook  twitter

i2 Space obuke: Grafički dizajn za preduzetnike i Osnove 3D Štampanja

26 Jun 2020
100322 times

Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid (ADP-Zid) organizuje dvije obuke na teme: Osnove 3D Štampanja i Grafički dizajn za preduzetnike u prostorijama Centra kompetencija u Podgorici po sledećem rasporedu:

• Osnove 3D Štampanja (predavač: Vukašin Rakočević)06. i 07. jul 2020. godine sa početkom u 10.00 časova;
• Grafički dizajn za preduzetnike (predavač: Dejan Jočić) - 08. jul sa početkom u 10.00 časova, 09. i 10. jul 2020. godine sa početkom u 13.00 časova.

Obuke su kreirane tako da podstaknu kreativnost i ojačaju samopouzdanje kod polaznika da i u ovom segmentu razvoja vlastitog biznisa ili projekata mogu da se oslone na svoje snage.

Grafički dizajn za preduzetnike – cilj ove obuke je upoznavanje učesnika sa osnovnim postulatima grafičkog dizajna, osnovama rada u Photoshop-u (i/ili njegovom besplatnom surogatu na web-u - www.photopea.com) kako bi kroz primjenu stečenih znanja, kroz praktični dio ovog treninga, razvili koncept vizuelnog identiteta svojih projekata za štampane i digitalne medije. Preporučena literatura i linkovi ka besplatnim resursima na internetu ohrabriće polaznike da nastave sa usavršavanjem stečenog znanja.


Osnove 3D Štampanja – cilj ove obuke je da polaznici upoznaju svijet 3D-a, kao i kako da se iskoristi 3D tehnologija za njihove profesionalne poduhvate. 3D štampač polaznicima otvara neograničene mogućnosti učenja i pruža mogućnost eksperimentisanja sa idejama, proširujući i povećavajući svoju kreativnost. Takođe, obuka promoviše i vještine rješavanja problema koristeći se modernim tehnologijama. Polaznici će steći znanje o načinu korišćenja 3D štampača, kao i o osnovama 3D modelinga, koji će po završetku obuke biti u mogućnosti da sam stvori 3D model u odgovarajućem programu i kasnije taj model odštampa.

Obuke se realizuju u okviru projekta “Samozapošljavanje i socijalno preduzetništvo za mlade”, a namijenjene su prije svega mlađoj populaciji, studentima i preduzetnicima koji u svom dosadašnjem obrazovanju nisu imali priliku da se upoznaju sa metodama 3D štampanja i kreiranja grafičkog sadržaja medijske komunikacije sa tržištem. Dobrodošli su i svi oni koji žele da svoje postojeće znanje iz ove oblasti usavrše i unaprijede.

Rok za prijavu je 02. jul 2020. godine.

Online prijavni formular možete pronaći OVDJE.

Broj mjesta je ograničen!

Za više informacija o obukama i mogućnostima učešća možete nam se obratiti mejlom na i2spacepg@gmail.com ili putem telefona na 020/207-130.