facebook  twitter

Dalilina praktična obuka u RTV Vijesti u okviru programa Prilike

06 Sep 2021
36841 times

Buduća studentkinja Fakulteta političkih nauka Dalila Šabović je svoju prvu praktičnu obuku odradila u portalu Vijesti preko programa Prilike.

Tokom svoje prakse upoznala se sa različitim domenima rada u okviru medijske kuće Vijesti, te je imala Priliku da radi na moderaciji komentara sa portala, da podijeli članak iz štampanih novina na portal Vijesti, upoznala se sa procesom društvenih mreža i oprobala se u grafičkom dizajnu.

Uz pomoć svoje mentorke upoznala se sa radnom politikom firme, prostorom kojim raspolažu televizijska i redakcijska kuća i naravno sa stručnim kadrovima iz različitih oblasti.

Posebno je izdvojila posljednja dva dana prakse koja su, kako kaže, bila ključna za njenu buduću afirmaciju: ,,Zahvaljujući divnom timu Vijesti, imala sam mogućnost da svoju obuku obavim i na terenu, gdje se snimao prilog za emisiju “Boje jutra” na temu biblioteka “Radosav Ljumović.”

Dalila svim budućim učesnicima programa poručuje:

“Toplo preporučujem da se prijave za program Prilike jer pruža brojne mogućnosti. Ukoliko želite da se uvjerite kako vaš posao iz snova djeluje u praksi ili ako sumnjate u vlastite odluke, ovaj program je pravi izbor za vas.”

Prijavite se na: https://cutt.ly/xneVZA2

ADP-Zid implementira program Prilike uz podršku UNICEF-a u Crnoj Gori i finansijsku podršku Fondacije TUI Care.