facebook  twitter

Info sesija o programu Erasmus za mlade preduzetnike

22 apr 2019
15299 puta

ADP-Zid vas poziva na Info sesiju koja će biti održana u EU Info Centru u Podgorici, u srijedu, 08. maja sa početkom u 09.00 časova.

Tema Info sesije jeste upoznavanje potencijalnih korisnika sa programom za mlade postojeće i buduće preduzetnike, koji žele da pokrenu ili razviju sopstveni biznis, kao i kompanijama koje mogu ugostiti mlade preduzetnike iz 38 evropskih zemalja. Pored toga, učesnici na Info sesiji će imati priliku da saslušaju iskustva sa razmjene iz ugla naše preduzetnice Dijane Krkotić koja je boravila u Italiji, i iz ugla njenog mentora, preduzetnika domaćina, Pierluigi Bertottija.

“Erasmus za mlade preduzetnike” je prekogranični program razmjene koji pruža priliku mladim i perspektivnim preduzetnicima da uče od iskusnih preduzetnika koji upravljaju manjim kompanijama u drugim zemljama učesnicama u projektu. Iskustva se razmjenjuju tokom boravka kod iskusnog preduzetnika koji novom preduzetniku pomaže da stekne potrebne vještine za vođenje manje kompanije. Sa druge strane, domaćinu se pružaju novi pogledi na njegovu/njenu kompaniju, kao i prilika da sarađuje sa inostranim partnerima i uči o novim tržištima.

Erasmus za mlade preduzetnike finansira Evropska komisija, a sprovodi se širom zemalja učesnica uz pomoć lokalnih kontakt tačaka. Kontakt tačka programa u Crnoj Gori je ADP-Zid.

Broj mjesta je ograničen. Prijavite se e-mailom i osigurajte svoje mjesto.

Više informacija možete dobiti putem e-maila: hosting.zid@gmail.com ili pozivom na broj 067/ 210-848.